Фаесиваедон совет

Ивгъуыд аертыццаеджы цаегатирыстойнаг культураейы кусджыты профцаедисон комитеты уыдис фембаелд. Архайдтой дзы комитеты саердар Аегайты Светланае, йае хаедиваег Годжиты Еленае, къабазы кусаег фаесиваеды минвеваерттае. Боны фаеткмае цы фарстаетае хаст аерцыд, уыдонимае уыдис культураейы кусджыты  профцаедисон комитеты фаесиваедон совет равзарын даер.

Аегайты Светланае куыд бамбарын кодта, афтаемаей аерыгаеттаен фаендзынаен сае куыстывазыгджындаер фарстатыл иумае архайыны фадат.фембаелды архайджытае сразы сты комитеты саердаримае, схъаелаес кодтой фаесиваедон совет саразыныл. Саердаераей та равзаерстой газет «Раестдзинад»  -ы профцаедисон организацийы разамонаег Касаты Асланбеджы. Хадивджытаей – Таебаехсаеуты Балойы номыл Ирон театры актер Туаты Михалы аемае Аиваедты лицейы ахуыргаенаег Каеркуысты Стелаейы.

Уыцы фембаелды ма аерныхас кодтой куысты нысантыл хаестаегдаер раестаегмае. Уымае дарддаер, фаесиваедон совт архайдзаен, цаемаей аерыгаетты бартае хаелд ма цаеуой.

Нае уацхаессаег

Сейчас один гость и ни одного зарегистрированного пользователя на сайте